ALKMAAR - De laatste twee dagen van het Victorie Open op het tennispark van LTC De Zes Wielen gaan vandaag in. Zaterdag zijn er vanaf 09.30 uur bijna 60 wedstrijden waarna de definitieve beslissingen vallen op zondag.


De laatste doordeweekse speeldag verliep voorspoedig. Het bleef droog waardoor alle geplande wedstrijden volgens schema verliepen en men kon nagenieten van een zeer geslaagde en gezellige feestavond waarin Bob & the Blue Band en DJ Jim Buiter de sfeer tot grote hoogte deden stijgen.

Op de banen werd de laattse halve finalist bekend in het HE3 alwaar Mauk Smit met klinkende cijfers wit te winnen van Ralph Knol (6-0, 6-1). Smit neemt het vandaag in de halve finale op tegen Ivo Meijles waarin de andere halve finale Martijn de Does en Bob Hoeksema elkaar zullen bestrijden.

Het zijn slechts twee van de vele wedstrijden die deze zaterdag gespeeld zullen worden. Op elk niveau zullen de banen weer volstromen en ook het publiek zal zodoende weer aan hun trekken komen. Mensen die nog even moeten bijkomen van de feestavond kunnen aanschuiven voor de "brakke brunch" en daarnaast staan er overheerlijke Surinaamse broodjes op het menu. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat dus voldoende reden voor een bezoekje aan het Victorie Open.

Kijk voor het complete programma op Toernooi.nl

Kijk voor meer nieuws en foto's van Victorie Open 2023 ook via de socials: Facebook en Instagram

Foto's: DP Sportfotografie