ALKMAAR - Woensdag 31 juli fietsen (ruim) 20 personen de EK parcoursen door Alkmaar. Hoe voelt het om als een EK ster over het parcours te rijden? Hoe erg hobbelt die Munnikenweg nou écht? En zit de EK stemming er al in bij deze fietsers? Het staat een ieder vrij om bij deze activiteit aan te sluiten.


Woensdag 31 juli gaan we het parcours “verkennen”, zoals de echte profs dat ook zullen doen. Om 18.00 uur fietsen we vanaf de wielerbaan (Terborchlaan 200) rustig naar het start/finishgebied op de Kanaalkade. Hiervandaan kan er in groepjes met je favoriete een ronde gereden worden in ieder zijn/haar eigen snelheid. Iedereen is welkom; iedereen met een fiets kan aanhaken om het parcours te verkennen.

Wil je meefietsen? Meld je aan. Stuur een mailtje naar

c.kos@alkmaarsport.nl

met de vermelding van de gewenste afstand, wat voor fiets je gebruikt (en daarmee de geschatte snelheid). Na afloop kan er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers van het Sportpaleis.

Routes zullen geprint klaarliggen op kantoor of digitaal via onderstaande links.

Lokale ronde EK:

+- 13km

https://www.strava.com/routes/20155381

Tijdrit EK:

+- 29km

https://www.strava.com/routes/20282957

Grote lus EK:

+- 54 km

https://www.strava.com/routes/20155287

Grote lus + lokale ronde EK:

+- 65 km

https://www.strava.com/routes/19834106

Om het voor iedereen leuk en veilig te houden zoeken we “gangmakers” per afstand. Zie je voor jezelf een leidende rol weggelegd, wordt jij de kopman van de route? Vermeld dit even bij je aanmelding.