ALKMAAR - Komende dinsdag 1 augustus om 18.30 uur is Alkmaarsche Boys weer gastheer voor twee profclubs. Op deze avond treffen FC Volendam en het Turkse Alanyaspor elkaar op Sportpark Overdie.


Het is voor FC Volendam de tweede keer dat men tijdens deze voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenduel zal spelen op het complex van de Alkmaarse vereniging nadat men op 15 juli oefende tegen KAA Gent (1-2), dat toen op trainingskamp was bij Alkmaarsche Boys. Voor het duel gespeeld wordt speelt FC Volendam komende zaterdag eerst nog, tijdens de Open Dag van de club, een oefenwedstrijd tegen PAS Lamia. De Griekse ploeg is sinds vorige week maandag in Alkmaar en sluit komend weekend het trainingskamp af met een oefenwedstrijd in en tegen FC Volendam.

Na KAA Gent en PAS Lamia zal in samenwerking met PR Sport overigens ook het Italiaanse Bologna vanaf 1 augustus nog een trainingskamp beleggen bij Alkmaarsche Boys.

Diezelfde avond, dinsdag 1 augustus, treffen FC Volendam en Alanyapor, de nummer 15 van de Turkse Süper Lig van afgelopen seizoen elkaar dus op Sportpark Overdie.

Tickets voor het duel FC Volendam-Alanyaspor zijn t/m dinsdag 1 augustus 12.00 uur uitsluitend te verkrijgen via de online ticketverkoop op www.fcvolendam.nl