OUDORP - Op 16 juni start het jaarlijkse hoogtepunt van TV Oudorp: Het Oudorp Open. Een van de grootste open tennistoernooien in de regio. Zoals elk jaar heeft de organisatie weer enorm veel werk verzet om er voor deelnemers en supporters een gezellige en sportieve week van te maken.

De laatste jaren is het toernooi echt een begrip geworden onder tennissend Alkmaar en omstreken. Naast de goede organisatie en planning, keurig verzorgd tennispark en tennisbanen, is vooral de gezelligheid en de aankleding van de kantine en de feestavond een reden voor velen om weer mee te doen.

Zoals elk jaar is er weer een thema. Was het eerdere jaren “Maffia”, “Western” en “Disco”. Dit jaar is het thema “The Love Boat”, naar de Amerikaanse TV serie uit de jaren 70-80. De kantine zal weer worden omgetoverd met allerlei attributen die aansluiten op dit thema. En ook de outfit van de organisatie zal geheel in stijl zijn. Nieuw dit jaar is een loterij met geweldig mooie prijzen.

Na drie jaar samenwerken met Grandcafé Het Gulden Vlies is er ook een nieuwe hoofdsponsor en naamgever van het toernooi: dit jaar heet het toernooi Het Eiland de Wild Keukens Oudorp Open. Zonder de hulp van deze sponsor en nog veel andere sponsors is de organisatie van een dergelijk toernooi niet mogelijk. 400 deelnemers zullen tijdens het toernooi over 9 dagen gaan bepalen wie zich de winnaars mogen noemen. Er wordt gespeeld in de speelsterktes 3 tot en met 8.

Benieuwd naar Oudorp Open? Kom tussen 16 en 24 juni een kijkje nemen bij TV Oudorp. Meer info op tvoudorp.nl of bezoek de Facebook pagina.
Meedoen? Inschrijven kan nog tot zaterdagavond 9 juni via de volgende link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7E6532CC-DE98-4D0B-B5B6-7AAC77D320F4