ALKMAAR - Op vrijdag 19 juli kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal van De Meent Bauerfeind. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Na de enthousiaste reacties op de instuif in mei wordt ook dit keer een heus loopfietsparcours uitgezet. Dit fietsthema geeft een mooi doorkijkje naar het EK Wielrennen wat deze zomer in Alkmaar plaatsvindt. Kosten bedragen € 5,- per kind (incl. 1 volwassene), voorinschrijven met 1 euro korting is nu mogelijk via www.alkmaarsport.nl/dreumessport.


Dreumessport
Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan het sportieve loopfietsparcours onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen óf je leent er een van Alkmaar Sport. Albert Heijn De Hoef zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Kosten
De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijving en € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/dreumessport.