ALKMAAR - Giuseppe Atzeni (Zwitersland), meervoudig Europees kampioen en winnaar van het Stayeren tijdens de eerste editie van Wieler 3 daagse Alkmaar, staat in oktober aan de start van de Wieler 3 daagse Alkmaar. Gangmaker René Kos (oud wereldkampioen stayeren) zal de motor besturen. Tijdens het EK Stayeren op 7 en 8 september in Erfuhrt worden de uitdagers van Atzeni bepaald.

Denderende stayermotoren die de motorgalmen laten weerklinken in het Sportpaleis. René Kos, wedstrijdleider stayeren: “De mix van baanwielrennen op wereldniveau in combinatie met de nostalgie van het stayeren blijft uniek op dit Alkmaarse evenement. Bij de eerste editie van de Wieler 3 daagse Alkmaar lieten de grommende motoren het publiek van de stoelen opstaan tijdens dit spectaculaire onderdeel. Aankomend weekend complementeren we tijdens het EK Stayeren in Erfuhrt het deelnemersveld.”

Meer informatie
Wieler 3 daagse Alkmaar vindt plaats in Sportpaleis Alkmaar op 18, 19 en 20 oktober aanstaande. Dit spektakel staat garant voor drie dagen top sport en entertainment voor jong en oud. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-- via www.w3da.nl/tickets. Kinderen tot en met 15 jaar betalen € 5,--.