ALKMAAR - Wanneer de zomertijd ingaat start traditiegetrouw het outdoorseizoen. Met het extra uurtje daglicht trekt Nederland naar buiten. Outdoorpark Alkmaar opent daarom op zondag 31 maart, de eerste dag in de zomertijd, haar deuren voor iedereen die wil kennismaken met het park. Van 11.00-14.00 uur is iedereen welkom om gratis de obstakels in het park te overwinnen. Jong en oud kunnen met behulp van de plattegrond diverse onderdelen op het park uitproberen en worden vermaakt met gezellige muziek en luchtkussens. Wie de tocht door het park succesvol voltooit mag na afloop voor € 1,- zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

In het groene en overzichtelijke Outdoorpark Alkmaar staat het Obstacel Run parcours centraal. Deelnemers klimmen en klauteren over de verschillende vaste obstakels, maar kunnen zich tijdens feesten en groepsuitjes onder begeleiding van deskundig personeel ook vermaken met diverse teamspellen en disciplines als boogschieten en Archery Tag. Wie geen zin heeft om nat of vies te worden kan ook de droge route volgen. Ofwel, Outdoorpark Alkmaar biedt een divers aanbod aan activiteiten aan voor groepen van 8 tot 500 personen. Op de woensdagavond en in vakanties kunnen ook individuen het park bezoeken en de obstakels zelfstandig of onder begeleiding van één van de deskundige trainers overwinnen.

In de nacht van 30 op 31 maart zet Nederland de klok een uur vooruit, waardoor iedereen deze zondag een uurtje over heeft. Outdoorpark Alkmaar opent zondag 31 maart van 11.00-14.00 uur haar deuren en nodigt iedereen uit dit extra uur op het Obstakelpark te besteden. Toegang tot het park is deze dag gratis en je kunt diverse obstakels uitproberen. In je goodiebag vind je een kaartje waarmee je dezelfde dag voor € 1,- kunt zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Meer informatie over het park vind je op www.outdoorparkalkmaar.nl.