REGIO – Net zoals vorige week haalde Flamingo’s 64 dubbele cijfers. Competitiegenoten Alcmaria Victrix (gelijkspel) en AFC’34 slaagden er afgelopen zaterdagmiddag niet in om te winnen.

SRC – Alcmaria Victrix 0-0
Alcmaria Victrix trof met SRC een zeer defensieve ploeg. ‘Zij stonden alleen maar in de zestien. We hadden tachtig procent balbezit’, aldus Jordy van Eekelen. ‘We creëerden wel wat, maar te weinig. We hadden er geen oplossing van.’

In het laatste kwartier ging de Alkmaarse ploeg één op één spelen, maar dit leverde geen succes op waardoor het genoegen moest nemen met een punt.

Flamingo’s 64 – Jisp 10-2
Opnieuw boekte Flamingo’s 64 een ruime zege. Ditmaal versloeg het Jisp met 10-2. ‘Het was weer een heerlijke wedstrijd. Met goed combinatiespel via Miquel Dubois en Ilyas Bektas werd de tegenstander van kastje naar de muur gespeeld’, zei Richard Rijsterborgh na afloop. ‘Ruben Beentjes speelde in dienst van het team. Helaas geen goals van hem maar hij heeft wel voorzetten gegeven.’

Namens Flamingo’s 64 scoorden Maurice Gijzen (3x), Yucel Gundogdu (2x), Miquel Dubois (2x), Richard Rijsterborgh (2x) en Kars van der Gracht.

Kwadijk – AFC’34 3-2
Al vroeg kwam AFC’34 via een eigen doelpunt op voorsprong. Door een klutsgoal trok Kwadijk de stand gelijk. Via een fantastische lob van zo’n dertig meter bracht Mees Bouman de Alkmaarders opnieuw aan de leiding, maar nog voor rust viel ook de 2-2.

Na rust kwam Kwadijk al vrij snel op 3-2. ‘We hebben gepompt maar we kwamen niet op gelijke hoogte.’ zei Marius Wiegman na afloop. In de slotfase kreeg AFC’34 nog wel een penalty, maar deze werd gekeerd.