ALKMAAR- Dit weekend behaalde diverse jeugdschermers van HollandSchermen mooie resultaten op schermtoernooien in Duitsland en Nederland. Nighel de Jong won goud in de categorie U17 net zoals zijn clubgenoot Talitha Sluman in categorie U14 op de Brendow Cup in het Duitse Moers. Voor Talitha was dit de de vierde maal goud op rij op dit grote Duitse schermtoernooi. Ava Emanuel behaalde in Moers de derde plaats in de categorie U17.

Op het sateliettoernooi Sista in Amsterdam stonden ook HollandSchermers op het podium. Lotte Dammroff, Talitha Slumann en Eddy Hanique behaalden achtereenvolgens de eerste, de tweede en de derde plek in de categorie U14. Een mooi begin van het schermseizoen voor deze florettisten van HollandSchermen uit Alkmaar en Heemstede.