ALKMAAR - Alkmaar Sport start de zomervakantie met een sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 27 juli kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal van De Meent Bauerfeind. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Voorinschrijven is nu mogelijk via www.alkmaarsport.nl/dreumessport.

Dreumessport
Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan deelnemen aan een korte dansles, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een speciale babyhoek aanwezig. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Circus
De dreumesochtend op vrijdag 27 juli staat geheel in het teken van het thema "circus". De ballonnenclown maakt voor elk kind de leukste ballonnencreaties. De Topsporthal zal feestelijk worden versierd en de begeleiding is in thema verkleed. Uiteraard mogen ook alle kinderen verkleed komen.

Kosten
De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijving en € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. In de Topsporthal is horeca aanwezig. Noteer ook alvast de volgende dreumesinstuif in uw agenda; vrijdag 31 augustus. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/dreumessport.