ALKMAAR - Alkmaar Sport sluit de voorjaarsvakantie traditioneel af met een sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 2 maart kunnen alle dreumesen van 1-5 jaar meedoen aan een sportinstuif in De Meent Bauerfeind. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Deze sportinstuif zal geheel in het teken staan van het thema Superhelden.

Dreumessport

De drukbezochte dreumesochtenden staan garant voor twee uur springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en plezier maken. Wie zin heeft kan deelnemen aan een korte dansles, op de foto met mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar eigen loopfiets meenemen, want ook deze keer wordt er een knotsgek fietsparcours uitgezet. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes. In de babyhoek kunnen baby’s naar hartenlust rondkruipen en spelen.

Superhelden

Het concept van de dreumesinstuif is vernieuwd. Voortaan heeft elke instuif een eigen fantasiethema. De Topsporthal zal feestelijk worden versierd en de begeleiding is in thema verkleed. Uiteraard mogen ook alle kinderen verkleed komen. Het thema van de dreumesinstuif van vrijdag 2 maart is Superhelden. Alle stoere spidermannen, Mega Mindy’s en supermannen zijn van harte welkom!

Kosten

De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijving en € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. In de Topsporthal is horeca aanwezig.

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/dreumessport.