AMSTELVEEN – In de Tweede Klasse A van het zaterdagvoetbal verloopt het seizoen tot nu toe nog niet zoals gehoopt voor Jong Holland. Tegen AMVJ speelde de Alkmaarders doelpuntloos gelijk, 0-0.

Nadat Jong Holland vorig seizoen tot de laatste speelronde in de race was voor een ticket voor de nacompetitie hoopte de ploeg dit seizoen daar opnieuw een gooi naar te doen. Met de huidige elfde positie in de Tweede Klasse is dat echter ver weg.

Het elftal van Phuong Nguyen behaalde in Amstelveen het achtste punt van het seizoen. Tegen AMVJ bleven doelpunten uit. ‘Het was een saaie wedstrijd waarin er weinig echte kansen waren’, zei Chelbi Boujenoui na afloop. ‘Wij kregen zowel in de eerste-, als de tweede helft de grootste kans.’

In het huidige kalenderjaar staan er nog vier wedstrijden op het programma. In de laatste duels voor de winterstop treft Jong Holland directe concurrenten HFC Edo, SV Zandvoort en SC Buitenveldert. Ook staat er een thuiswedstrijd tegen de nummer twee ASV Arsenal op het programma.