ALKMAAR – De zogenaamde vier punten wedstrijd tegen het tweede team van D.E.D. eindigde afgelopen zaterdag in het voordeel van de heren van Alkmaar Guardians, 84-54.

Alkmaar Guardians begon met een zone verdediging waardoor D.E.D al vroeg in de wedstrijd achter de feiten aanliep. De ploeg schoten met scherp en al snel was het negen punten verschil in Alkmaars voordeel.

‘Normaliter is het derde kwart vaak ons slechtste kwart, maar nu werd de voorsprong al snel naar twintig punten verschil uitgebouwd’, aldus Roy Huberts. Hierna kwam de gastheer niet echt meer in de problemen en werd de wedstrijd zonder noemenswaardige bijzonderheden uitgespeeld. Er werd een zware wedstrijd verwacht. ‘Maar gelukkig was dit niet geval en uiteindelijk houden we door de dikverdiende 84-54 overwinning zicht op de vierde plek.’