IJMOND - JCI de Waag en JCI IJmond bundelen hun krachten en organiseren in 2019: De Ronde van JCI! Dé dag voor recreatieve fietsers en wielrenfanaten.

Op zondag 26 mei 2019 bieden JCI de Waag en JCI Ijmond u de mogelijkheid om, net als bij de Alpe d’Huzes die een week later plaatsvindt, te fietsen voor het goede doel.

Bijzonder dit jaar, is de keuze uit 2 opstartpunten. Namelijk de Vuurlinie in Beverwijk en de Golfbaan Sluispolder in Alkmaar. Een mooie manier om voor alle fietsers in Noord Holland deelname mogelijk te maken.

Deelnemers hebben de keuze uit een route van 40, 80 of 120 kilometer uitgestippeld over verharde fietspaden door het prachtige Noord Hollandse landschap. Zo doet u onder andere Heemskerk, Beverwijk, Limmen, Heiloo en Alkmaar aan. De route bevat een aantal leuke pauzelocaties, waar u zo nodig even kunt rusten en een maaltijd kunt nuttigen. Alle veiligheidsmaatregelen zijn voorzien en de route is helder en duidelijk bewegwijzerd waardoor u gegarandeerd een mooie dag tegemoet zult gaan.

Deelnemers fietsen niet alleen voor hun plezier, maar steunen met hun deelname ook een regionaal goed doel. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar Stichting Fonds Hartewensen (zij zetten zich in om wensen van de cliënten van de Hartekamp Groep te vervullen) en naar een initiatief voor het realiseren van een zogenaamde Beweegtuin (geschikt voor alle leeftijden en minder-validen) in de Alkmaarse wijk Huiswaard.

Via www.rondevanjci.nl kunnen deelnemers zich vooraf inschrijven waardoor er direct gefietst kan worden door middel van het Scan&Go systeem. Inschrijven tijdens de dag zelf is uiteraard ook mogelijk.

Ook biedt De Ronde van JCI u de mogelijkheid aan om sponsor te worden van dit prachtige evenement en/of deel te nemen met je Business Team. Niet alleen vergroot u hiermee uw naamsbekendheid, maar tevens steunt u hiermee het regionale goede doel! De manier om uw bedrijf eens op een andere manier te presenteren.

Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten voor al het laatste nieuws over de Ronde.