DE RIJP - Bij de start van de competitie in de 3e Klasse B zijn SV De Rijp en Vrone een gelijkspel overeen gekomen. Lang leek het er op dat de winst naar de thuisploeg zou gaan, maar een strafschop in blessuretijd bracht de ploeg uit Sint Pancras alsnog een punt.

De thuisploeg had met name in de eerste helft het meeste balbezit en de 1-0 voorsprong bij rust door een treffer van Rijser was dan ook niet onverdiend.

Na de rust kwam ook het Vrone van de nieuwe trainer Jos Karel sterk voor de dag en via Heiblom werd het gelijk. De Graaf bracht echter de thuisploeg op een hernieuwde voorsprong die tot in de extra tijd bleef staan. Toen wees de scheidsrechter naar de stip en dit deed een hoop discussie oplaaien. De overtreding leek duidelijk, maar volgens alles wat De Rijp was zou er eerst een handsbal aan vooraf zijn gegaan. De arbiter bleef bij zijn mening waarna Vrone alsnog het punt binnen wist te slepen: 2-2