ALKMAAR - Het eerste weekend van het PB Allround Service Kaasstadtoernooi bij T.C. Alkmaar zit er op! Met dit jaar bijna 600 deelnemers zit het toernooi propvol. Nieuw dit jaar is dat er ook padel wordt gespeeld, naast het normale tennistoernooi. Met bijna 400 deelnemers in tennis en 200 in padel beloofd het een drukke week te worden, met ook nog eens hele goede weersvoorspellingen!


Gisteren kon er al worden genoten van spannende wedstrijden, waaronder in de heren enkel 4. De nummer 1 geplaatste Emiel Veldman won in drie sets van Kevin Dam en Yannick Klaver won verrassend van de nummer 2 geplaatste Robert van der Velde, wederom in drie sets.

Dit weekend was warm draaien, want vanaf vandaag zit het schema echt helemaal vol. Vanaf half 5 zijn er weer leuke partijen te vinden op het park. Het schema is te vinden op https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/94a33b57-6cc6-4456-8351-2d1cf4da7bef/Matches .

Verder staan er deze week allerlei leuke activiteiten op de planning, dus kom vooral een kijkje nemen bij T.C. Alkmaar. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van het toernooi: https://www.facebook.com/tcalkmaar