ALKMAAR - Voetgolf Alkmaar biedt een permanente 18-holes voetgolfbaan aan de noordkant van het recreatiegebied Geestmerambacht. Voetgolf is een leuke en uitdagende combinatie van voetbal en golf. Het doel is om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te schieten. Daarbij zijn op elke hole verschillende uitdagende obstakels gebouwd, waar je langs, over of tussendoor moet schieten. Elke hole is zo gebouwd dat deze voor zowel de onervaren als de geoefende voetballer een leuke uitdaging biedt.

Voetpool
Naast voetgolf is er ook een voetpooltafel aanwezig. Een leuke en gezellige variant op poolbiljart. Op een grote pooltafel van 6x3 meter gebruik je geen keu, maar je eigen voeten om de voetballen in de pockets te schieten.

Voetgolf Cup
Voetgolf Alkmaar organiseert zondag 23 juni de allereerste editie van de Voetgolf Cup. Tijdens dit evenement strijden alle deelnemers om de felbegeerde cup die natuurlijk gaat naar de deelnemer die het parcours aflegt in de minste schoten. De winnaar van dit evenement zal niet alleen in de boeken gaan als eerste winnaar van de Voetgolf Cup ooit, maar wint ook een door Calvin Stengs gesigneerd AZ-tenue. Voor dit evenement kan je je inschrijven via de website: www.voetgolfalkmaar.nl/voetgolf-cup/

Kortom, Voetgolf Alkmaar is hét sportieve, leuke én gezellige team-, familie-, of vriendenuitje. Ook voor feestjes zoals kinderfeestjes is Voetgolf Alkmaar de perfecte locatie, waar diverse arrangementen gereserveerd kunnen worden.