DRIEBERGEN-RIJSENBURG/HAARLEM – De heren van AMHC keerden zonder punten terug naar Alkmaar. De ploeg kwam op een 0-2 voorsprong, maar ging alsnog onderuit. De damesploeg pakte wel de volle buit.

Shinty – AMHC heren 3-2
‘De eerste helft was goed, in de tweede helft waren we met randzaken bezig en verloren we de controle over de wedstrijd’, zag coach Pieter Saal. Nadat Hidde Spoelstra en Steven de Vos AMHC op een 0-2 voorsprong hadden gebracht wist Shinty voor rust iets terug te doen. ‘We kregen genoeg kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar dat gebeurde niet.’ De thuisploeg kwam na de pauze nog tweemaal tot scoren en won zo met 3-2.

Haarlem – AMHC dames 1-2
Op bezoek bij Haarlem wonnen de dames van AMHC met 1-2. Michelle de Vos en Jet van Rijsewijk namen de Alkmaarse treffers voor hun rekening. ‘Het was in mijn ogen een terechte uitslag waarbij wij de hele wedstrijd beter waren. Het enige is dat wij weinig wissels hadden wat ervoor zorgde dat we aan het einde van de helften wat vermoeider werden’, aldus coach Daniel de Vos. ‘Toen kregen we wat kansen tegen, maar over het algemeen hebben we gedomineerd.’