ALKMAAR - Op woensdag 17 juli organiseert Alkmaar Sport een culinaire fietstocht door Alkmaar. Iedereen in Alkmaar e.o. kan deelnemen aan deze prachtige activiteit. De activiteit is aangemerkt is als side event voor het EK Wielrennen wat deze zomer in Alkmaar plaatsvindt. Tijdens de fietstocht wordt gestopt bij diverse culinaire gelegenheden in de gemeente waardoor men onderweg kan genieten van een 3-gangendiner. De tocht start om 16.00 uur bij sportcomplex Hoornse Vaart. Deelnamekosten bedragen € 25,- p.p., aanmelden is noodzakelijk want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Omdat van 7 t/m 11 augustus in Alkmaar het EK Wielrennen wordt georganiseerd vinden in aanloop naar deze feestelijke periode diverse side events plaats. Eén ervan is de culinaire fietstocht met 3-gangendiner door Alkmaar. Stap op de (elektrische) fiets en geniet in rustig tempo van de mooie omgeving die Alkmaar rijk is. Op woensdag 17 juli kunt u mee fietsen met de culinaire fietstocht door en rond Alkmaar.

Om 16.00 uur verzamelt de groep aan de voorzijde van Sportcomplex Hoornse Vaart, waarna grote delen van Alkmaar doorkruist worden. Onderweg wordt driemaal gestopt en worden de deelnemers voorzien van een 3-gangendiner. In totaal fietst de groep ongeveer 30 kilometer.

De eigen bijdrage bedraagt € 25,- per deelnemer. Aanmelden is noodzakelijk want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit kan via www.alkmaarsport.nl/culinaire-fietstocht.