HEILOO -Hardlopers opgelet! Grijp deze unieke kans om tips en tricks voor een techniek als een topatleet te krijgen van de Nederlandse atletiek-zusjes Laura en Lisanne de Witte.

Op dinsdag 29 maart van 19.00 tot 21.00 hebben Roparun-team 130 Keep on Running en CiRoPack de Zusjes de Witte 'gestrikt' om bij AV Trias Heiloo op Sportpark Het Maalwater een clinic te geven. Met hun jarenlange ervaring als topsprintsters – bij o.a. de Olympische Spelen in Tokyo - zullen Laura en Lisanne een divers programma neerzetten met als doel u sneller en efficiënter te laten hardlopen.

Het programma begint met een warming-up. Er worden verschillende oefeningen voor het verbeteren van de looptechniek gedaan en uitgelegd. Daarna is er mogelijkheid voor een wedstrijdelement waar de opgedane ervaring getest kan worden. Na de training zullen Laura en Lisanne in het kort vertellen hoe hun ervaring bij de Olympische Spelen in Tokyo was, gevolgd door de nodige tips over voeding rondom een wedstrijd.

Run op het leven

De gehele opbrengt van de clinic van de Olympische Zusjes de Witte gaat naar team 130 Smit&Partners Keep on Running, voor de Stichting Roparun. Deelname kost 10 euro. Aanmelden gaat via ciska@ciropack.nl.Team 130 Keep on Running voor de Roparun - ook 'de run op het leven' genoemd - vertrekt op 4 juni 2022 om hardlopend ruim 500 kilometer in estafetteloop af te leggen en op 6 juni in Rotterdam te finishen. Het team wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Stichting Roparun.