ALKMAAR - Zaterdag 19 augustus organiseren een aantal Alkmaarse Citytrainers een sport- en spel evenement voor kinderen van 9 tot 15 jaar, met een lichte beperking en weinig inkomen. Van 11.00 tot 14.30 uur kunnen de kinderen zich deze dag (gratis) vermaken in de gymzaal aan de Judith Leysterstraat in Alkmaar. Aanmelden is nodig en kan via kelseyx428@hotmail.nl.

Al enkele jaren zijn in Alkmaar Citytrainers actief. Dit keer hebben een aantal van hen het initiatief genomen om zelf een evenement te organiseren in de zomervakantie. Dit evenement richt zich op kinderen van 9 tot 15 jaar met een lichte beperking en weinig inkomen. De toegang is dan ook gratis. Er worden allerlei sporten en spelletjes georganiseerd en de kinderen worden dankzij een sponsoring van Vomar De Hoef van drinken en wat lekkers voorzien. Deelnemers worden om 11 uur in de gymzaal aan de Judith Leysterstraat verwcht, om 11.15 uur start daar het programma.

Aanmelden is noodzakelijk, er is plaats voor 50 kinderen en VOL = VOL. Aanmelden kan via kelseyx428@hotmail.nl, vermeld hierbij naam, leeftijd, of er foto’s gemaakt mogen worden en of er nog zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden.