ALKMAAR - Met de groei van het aantal banen en het aantal spelers ontstaat er ook een grotere behoefte aan padeltrainers. Om hierin te voorzien is TPC Daalmeer er in geslaagd om de Nederlandse Padel Bondscoach, Noberto Nesi, naar Alkmaar te halen voor de cursus padeltrainer.

Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in de wereld en ook in Nederland verschijnen er steeds meer padelbanen. Was TPC Daalmeer nog een van de eerste in Noord Holland in oktober 2016, inmiddels zijn er ook al padelbanen in Hoorn, Purmerend en Hoogkarspel.

Hoewel TPC Daalmeer al over 2 trainers met een padellicentie beschikt, is er toch behoefte aan meer trainers. Eric de Lange ging het gesprek aan met de Argentijnse Bondscoach van de Nederlandse Padelbond Norberto Nesi en vroeg hem om ook in Noord Holland de padel trainerscursus te geven.

Norberto reageerde positief op de vraag van TPC Daalmeer en geeft derhalve deze maanden de padel trainerscursus in Noord Holland. Op dinsdag 6 juni a.s. en maandag 12 juni a.s. worden de trainingen gehouden in Alkmaar bij TPC Daalmeer aan het Klaas Bootpad 4-6 in Alkmaar.

Norberto Nesi is voorzitter van de Nederlandse Padelbond en bondscoach van het Nederlands team. Norberto groeide op in de Argentijnse hoofdstad Buenes Airos en kwam daar op jonge leeftijd al in aanraking met Padel. In 2003 verhuisde hij naar Nederland en toen in 2007 de eerste padelbanen in Nederland werden geopend raakte hij weer helemaal verslingerd aan padel. Norberto verzorgt reeds enkele jaren de opleidingen voor de NPB en is ook geaccrediteerd door de internationale padelfederatie (www.padelfip.com). Hij traint o.a. het Nederlands padelteam bij zowel de heren als de dames, alsook het Nederlands veteranen team.

De padel trainercursussen die Noberto geeft, kunnen publiekelijk worden aanschouwd en worden gegeven van 11.00 tot 14.00 uur.

Voor meer informatie & contact:
Henk Prenger M: +31 651 378 544
P.R. TPC Daalmeer E: pr@tcdaalmeer.nl
Tennis en Padel Centrum Daalmeer W: www.tcdaalmeer.nl
Klaas Bootpad 4-6 W: www.padelbond.nl
1827 CX ALKMAAR