ALKMAAR - Op 24 en 26 januari vindt de bijeenkomst ‘deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten Regio Alkmaar’ plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Uitgeest, Bergen, Heiloo en Langedijk. De bijeenkomsten bestaan uit verschillende presentaties en een interactieve sessie, die ingaat op het belang van sport voor mensen met een beperking in de regio Alkmaar.

Op donderdag 24 januari van 19.00 uur tot 22.00 uur (in Sportcomplex De Meent, Alkmaar) en donderdag 26 januari van 13.30 uur tot 16.00 uur (in Gemeentehuis Castricum) vinden de bijeenkomsten ‘deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten regio Alkmaar’ plaats. Het thema van deze bijeenkomst is het belang van sport voor mensen met een beperking en de koppeling met het lokale werkveld. Tijdens de bijeenkomst komen interessante sprekers aan het woord.

Voor wie? 
Medewerkers van sociale teams, zorginstellingen, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en verenigingsondersteuners van sportverenigingen (met of zonder aanbod voor mensen met een beperking), ambtenaren Sport, WMO-consulenten en andere belangstellenden. Voor verenigingen en sportaanbieders worden er in het voorjaar een aparte bijeenkomsten georganiseerd.

Kosten en aanmelden
Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden of meer informatie opvragen door een e-mail te sturen aan aangepastsporten@alkmaarsport.nl, t.a.v. Pascale de Hoogh, coördinator aangepast sporten Regio Alkmaar. Vermeld in uw email bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari 2017