ALKMAAR – Het eerste seizoen van de JEROME padelcompetitie is gewonnen door Biesboer Expertise. Na zes competitiewedstrijden was het team van Biesboer Expertise te sterk voor directe concurrent RAADHUIS in een spannende finale.Bij aanvang van de laatste competitiedag maakten RAADHUIS, Biesboer Expertise, JEROME, Ambitiehuis en Liquid Labs kans op de felbegeerde titel “Winnaar van het 1e seizoen van de JEROME padelcompetitie”. RAADHUIS stond op dat moment bovenaan met slechts een punt verschil met directe concurrent Biesboer Expertise.

RAADHUIS opende sterk tegen JEROME door met 5-4 te winnen. Biesboer Expertise verloor zijn eerste wedstrijd van Liquid Labs met 4-5, waardoor de spanning voor de grote finale toenam. “We hebben net even gekeken bij onze directe concurrent en het gaat erom spannen in de finale.” aldus Bart van Koppen, die samen met zijn collega Danny de Boer team RAADHUIS vormt.

Biesboer Expertise had het beste voor het laatst bewaard, want kwam in de finale al snel op een 3-0 voorsprong. Danny de Boer liet belangrijke kansen liggen op de aansluiting. “Het liep in de finale anders dan we gehoopt hadden. Ik zat niet lekker in mijn spel. De services gingen goed, maar veel ballen om de punten sloeg ik in het net.” Uiteindelijke uitslag werd 2-8 in het voordeel van Biesboer Expertise.

Barry Tempelaar, directeur van e-commerce bureau Bluedesk (hoofdsponsor van de JEROME padelcompetitie) reikte de prijzen uit: “Allereerst wil ik iedereen bedanken voor een prachtige opkomst dit eerste seizoen. Er is met veel enthousiasme en fanatisme iedere speelronde gespeeld. Hopelijk brengen we volgend seizoen op deze sportieve manier nog meer bedrijven uit regio Alkmaar bij elkaar.”

Na het succes van dit jaar kun je je alvast opgeven voor volgend seizoen. De start van de padelcompetitie zal rond april 2020 plaats vinden. Kijk voor meer informatie en de inschrijving op de website https://jeromehq.nl/jerome-padel-competitie of bel naar 072-303 0379.