OUDORP - Op vrijdag 14 juni organiseert voetbalvereniging Kolping Boys weer het Beverkoog voetbaltoernooi. In vier poules strijden in totaal zestien teams van Oudorpse bedrijven om de Beverkoogbokaal. Dit voetbaltoernooi is een van de initiatieven van de sponsorcommissie van Kolping Boys en past perfect bij de netwerkgedachte en visie van de club.

Kampioenschap Oudorp
Deelname aan het voetbaltoernooi is gratis. Elk team speelt minimaal drie wedstrijden van vijftien minuten (7 x7 op een half kunstgrasveld). Het toernooi start om 18.30 uur en de prijsuitreiking vindt naar verwachting plaats om 21.00 uur. Uiteraard is er vervolgens voldoende gelegenheid om een hapje te eten, bij te praten en te netwerken.

De inschrijving is geopend!
Geïnteresseerden kunnen hun team met minimaal zeven man/vrouw voor 10 april inschrijven via Jan Kraakman van de toernooicommissie, jm.kraakman@quicknet.nl

Praktische informatie
Het toernooi vindt plaats op de velden van Kolping Boys aan de Beverdam 3. Deelnemers zorgen zelf voor herkenbare teamkleding en voetbalschoenen. Deelnemers krijgen tijdens de 3e helft een hapje aangeboden door de sponsor Kwalitaria Oudorp.

Vragen
Voor vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie (John van den Oord 06 39 11 05 88) of de toernooicommissie (Jan Kraakman 06 37 12 66 61).