BERGEN - Een knotsgekke slotfase heeft VV Bergen alsnog een punt opgeleverd tegen Koedijk. De gasten stonden in de 90e minuut nog met 1-3 voor, maar zag de thuisploeg in extremis nog tweemaal scoren.

Dit gebeurde tot ontzetting van trainer Roy Rowinkel van Koedijk die na afloop verhaal ging halen bij de scheidsrechter en daarvoor de rode kaart zag. De oefenmeester was vooral ontstemd over het feit dat blessurebehandelingen nauwelijks werden toegestaan, maar de arbiter er vervolgens wel enkele minuten blessuretijd bijtelde.

Waar Koedijk de zege dus eigenlijk had moeten grijpen vond zijn collega Djordi Hopman van Bergen de uiteindelijke eindstand wel terecht. Vooral omdat zijn ploeg eerder in de wedstrijd een handvol kansen om zeep had geholpen.

Het was Koedijk dat met een 1-2 voorsprong ging rusten. Na de openingstreffer van Lars van der Zel kwam de gelijkmaker van Noah Robles. Michael Holtkamp bracht de Koedijkers weer op voorsprong en na de rust leek de tweede treffer van Van der Zel de beslissende. In de blessuretijd waren het Robles en Djara Grotenhuis dioe alnog een punt wisten te redden voor de thuisploeg.