ALKMAAR – Na een geslaagde eerste editie van de JEROME padelcompetitie worden in april de rackets weer uit de tas gehaald. De competitie is bedoeld voor bedrijven uit de regio Alkmaar om op een sportieve manier kennis met elkaar te maken.

Padel is kortgezegd een combinatie tussen squash en tennis. In Nederland is de sport nog relatief onbekend, maar steeds meer tennisverenigingen laten nu een padelbaan aanleggen. Padel kent een enorme populariteit in Spanje, waar het na voetbal de populairste sport is. De sport kenmerkt zich vanwege het sociale aspect en is voor de onervaren deelnemer erg toegankelijk. Dit maakt het uitermate geschikt om elkaar beter te leren kennen. Het feit dat het eerste seizoen van de JEROME padelcompetitie maar liefst 14 bedrijven aantrok bewijst dat des te meer.

Het eerste seizoen was er één voor in de boeken. De beslissing viel pas op de allerlaatste speelronde. Het team van Biesboer Expertise B.V. kroonde zich uiteindelijk tot kampioen. Naast het sportieve succes zorgde het meerdaagse evenement voor nieuwe contacten, warmere banden tussen de bedrijven en mooie prijzen.

Het spektakel zal wederom plaatsvinden bij TPC Daalmeer. De tennisvereniging in Alkmaar leent zicht uitstekend om de competitie te houden en zal ook dit jaar weer zijn banen beschikbaar stellen voor een nieuw seizoen ‘sportief netwerken’ georganiseerd door het digital marketingbureau JEROME uit Alkmaar.

Wilt u deel uit maken van deze competitie en Alkmaarse bedrijven op een sportieve manier leren kennen? Bezoek de website van JEROME voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.