ALKMAAR - De Alkmaarse tennisvereniging ltc De Zes Wielen, gelegen naast Zwembad de Hoornse Vaart, opent aankomende zaterdagmiddag 27 juni om 12:00 uur haar deuren voor iedereen die zin heeft om kennis te maken met de tennissport en een keer mee te spelen.


Deelname is gratis en iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Mensen die veel sporten of misschien wat meer zouden willen bewegen of gewoon omdat je graag nieuwe mensen wilt leren kennen? Tennissen bij ltc De Zes Wielen is laagdrempelig maar vooral heel erg gezellig.

Programma zaterdag 27 juni
Inloop: 11:45 uur
12:00 uur – 12:40 uur: Basisuitleg en verschillende oefenvormen o.l.v. Tennistrainer Robert
12:45 uur – 13:05 uur & 13:10 uur – 12:30 uur: Na de clinic speelt iedereen 2 korte partijen van 20 minuten om het echte tennis te ervaren.

Wat heb je nodig?
Sportieve kleding, schoenen, handdoekje en een goed gevulde bidon. Als je zelf een tennisracket hebt of mag lenen geef dit dan aan op het aanmeldformulier, heb je deze niet dan zorgt tennistrainer Robert voor een racket.

Aanmelden:
Via de website www.zeswielen.nl of stuur een e-mail naar activiteiten@zeswielen.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Neem je zelf een racket mee, geef dit dan ook aan. In verband met de richtlijnen rondom het corona virus is het maximaal aantal deelnemers vastgesteld op 24.