ALKMAAR - Op zaterdag 14 september organiseert Sportpaleis Alkmaar in samenwerking met BEAT Cycling de kick off van het nieuwe baanseizoen. Gedurende deze kick off biedt het Sportpaleis baanclinics voor zowel gevorderde renners als voor beginners introductielessen. Tim Veldt, coach van BEAT Cycling en de nationale (duur) baanselectie, is een van de trainers tijdens deze seizoen opening.


Alle liefhebbers van de baansport, met of zonder ervaring en met of zonder fiets, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de gratis clinics tijdens de kick off. Christian Kos, projectmedewerker bij Sportpaleis Alkmaar: “Wij horen regelmatig van bezoekers dat ook zij wel eens de kick van het baanwielrennen willen ervaren. Fietsen over onze houten baan op een echte baanfiets zonder versnellingen en zonder remmen. Tijdens deze kick off is dat voor iedereen mogelijk.” Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door BEAT Cycling. Instructeurs van de clinics bestaan zowel uit trainers van Sportpaleis Alkmaar als van BEAT Cycling.

Praktische informatie
Sportpaleis Alkmaar opent haar deuren op 14 september om 09.30 uur. De lessen voor ervaren renners starten om 10.15 uur, introductieclinics voor beginners vinden plaats vanaf 12.15 uur. Deelname aan de clinics is gratis. Sportpaleis Alkmaar stelt fietsen en helmen beschikbaar. De minimumleeftijd voor deze lessen is 18 jaar. Meer informatie is te vinden op de website, sportpaleisalkmaar.nl