ALKMAAR - Deze zomervakantie biedt Outdoorpark Alkmaar een sportief zomerprogramma aan voor de individuele bezoeker. Onder de noemer 'Zomer Activiteiten' kunnen bezoekers wekelijks op woensdag deelnemen aan de ObstakelRun. Daarnaast start Outdoorpark Alkmaar ook weer met de Family Picnic. Een uniek en luxe uitje voor de hele familie! Meer informatie over de activiteiten in de zomervakantie is te vinden via

www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie

.

Familiy Picnic

Na het succes van de afgelopen 2 jaar, kunnen families ook dit jaar weer deelnemen aan de populaire Family Picnic. De familie neemt met goedgevulde picknickmand plaats aan de gereserveerde picknicktafel, waarbij gedurende twee uur iedereen het obstakelpark kan verkennen. Wie niet zo avontuurlijk is ingesteld geniet van het uitzicht over het park. Vanaf € 37,50 krijgen bezoekers een picknickmand inclusief toegang tot het park voor twee volwassenen en twee kinderen. Via www.outdoorparkalkmaar/picnic zijn de beschikbare dagen te vinden en is het mogelijk om te reserveren.

ObstakelRun

Ben jij wel in voor wat uitdaging? Kom met je vriendengroep of team naar Outdoorpark Alkmaar en trotseer de obstakels tijdens de ObstakelRun. Elke woensdag in de zomervakantie kunnen kinderen in de leeftijdscategorie 8 - 12 jaar en 12 - 16 jaar van 10.00 tot 12.00 uur of van 12.00 - 14.00 uur meedoen met de ObstakelRun. Samen met een ervaren instructeur ga je op avontuur over het park. De kosten om deel te nemen bedraagt €13,50. Meer informatie over de ObstakelRun is te vinden via www.outdoorparkalkmaar.nl/obstakelrun.