ALKMAAR - Ben je op zoek naar avontuur en plezier tijdens de zomervakantie? Outdoorpark Alkmaar nodigt jou en je familie uit om deel te nemen aan onze spannende vakantieactiviteiten. Gelegen in het prachtige landschap van Alkmaar, bieden zij een breed scala aan buitenactiviteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Het zomerseizoen belooft een onvergetelijke ervaring te worden bij Outdoorpark Alkmaar, met een aantal spannende activiteiten. Meer informatie over de activiteiten in de zomervakantie vind je op www.outdoorparkalkmaar.nl/zomervakantie.

Zomer voor jong en oud


Tom Leering, Coördinator van Outdoorpark Alkmaar, vertelt enthousiast: "De zomervakantie is de perfecte tijd om te genieten van buitenactiviteiten en nieuwe avonturen te beleven. Bij Outdoorpark Alkmaar hebben we een uitgebreid programma samengesteld vol opwindende activiteiten voor alle leeftijden. Denk hierbij aan Outdoorpoly, Lasergame, Outdoor Levend Stratego en de Spel3Daagse. We kijken ernaar uit om onze bezoekers een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring te bieden in het prachtige landschap van Alkmaar!"

Schrijf je snel in

Voor meer informatie over de activiteiten tijdens de zomervakantie bij Outdoorpark Alkmaar vind je op www.outdoorparkalkmaar.nl/zomervakantie. Hier vind je gedetailleerde informatie over elk evenement, de beschikbare data en tijden, en hoe je je kunt inschrijven. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor elke activiteit. Wacht niet langer en maak je klaar voor een zomer vol avontuur en plezier bij Outdoorpark Alkmaar!