ALKMAAR – Arsenio Dihalu is bezig aan zijn laatste weken bij AFC’34. De 26 jarige middenvelder maakt de overstap naar competitiegenoot AGB waar hij herenigd wordt met een oude bekende, Imdat Ilguy.

De hereniging met Imdat Ilguy is ook de belangrijkste reden. ‘Ik heb bij OFC ook onder hem gewerkt en dat is goed bevallen. En een bekende van mij gaan naar AGB, dat speelt natuurlijk ook een belangrijke rol.’ legt Arsenio Dihalu uit.

Voor Dihalu stond het vast dat hij zou vertrekken bij AFC’34. ‘Ik wilde het eerst dichtbij huis zoeken omdat ik het drukker krijg met mijn bedrijf (Creative Soccer Academy) en van mezelf ook quality time met mijn gezin moet inplannen’, vervolgt Dihalu.

Toen hij gebeld werd door zijn oude coach Ilguy durfde de 26 jarige speler de strijd aan te gaan bij de club. Dihalu, momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij AFC’34, speelde in het verleden bij AFC, ADO’20, OFC en De Kennemers. Het Amsterdamse AGB is de volgende club die aan dat rijtje wordt toegevoegd. Zijn verwachting? Dihalu: ‘Dat is om minimaal in de top vijf mee te draaien.’