ALKMAAR - Donderdag 9 maart start de sportregisseur van Alkmaar-Noord met een lessenreeks 'Ouderwets Gymmen', speciaal voor volwassenen. Wil je eens op een andere manier aan je kracht en conditie werken dan je gewend bent? En heb jij ook goede herinneringen aan die gymlessen van vroeger?


Keer terug in de tijd en meld je aan voor deze lessen waar onder andere boer en de kwajongens en trefbal op het programma staan. De lessen zullen gedurende vier weken gegeven op donderdagavond (20.30-21.30 uur) in de gymzaal van De Rietschoot (Saskerstraat 22 Koedijk) (Alkmaar-Noord). Deelname aan de eerste les is gratis, de volgende lessen betaal je € 3,50 per les. Aanmelden is noodzakelijk en kan per losse les via www.alkmaaractief.nl.

Een gymlessenreeks voor volwassenen was al eerder succesvol in omliggende gemeenten, reden genoeg voor de Sportregisseurs van Alkmaar Sport om dit ook in Alkmaar nieuw leven in te blazen. Het gaat er fanatiek aan toe en is dus echt een leuke manier om aan je conditie te werken met gelijkgestemden. Je kunt een losse les meedoen om te kijken of het wat voor je is. Heb je vragen over deze les dan kan je contact opnemen met sportregisseur Yuri via y.cornelisse@alkmaarsport.nl of 06-34164117.