ALKMAAR - Bij het project 'SportXperience' maken kinderen van 6 t/m 12 jaar gedurende het sportseizoen kennis met vijf verschillende sporten. Maandag 3 oktober start er een nieuwe SportXperience groep met de sporten tennis, judo, schermen, rugby en atletiek. Deelnemers beoefenen elk van deze sporten gedurende vijf weken om er zo achter te komen welke sport bij hen past.

Vijf verenigingen, waaronder T.C. Alkmaar, Beentjes Judosport, Holland Schermen, Alkmaarse Rugby U.F.C. en atletiekvereniging Hylas doen mee aan de SportXperience. Dit wordt mogelijk gemaakt door de organisatie van Alkmaar Sport. Elke vijf weken staat er bij SportXperience voor de deelnemers een andere sport op het programma, op een andere sportlocatie in Alkmaar. Zo ontstaat de unieke mogelijkheid te ontdekken waar de interesses en talenten van de kinderen nu écht liggen.

In de groepen die op maandag 3 en dinsdag 4 oktober van start gaan is nog plek. Deelnamekosten (€75,- voor 25 lessen) kunnen eventueel ook betaald worden met het tegoed op de AlkmaarPas. Neem bij vragen contact op met Ruby de Bont via r.debont@alkmaarsport.nl

Het precieze trainingsprogramma met tijden, locaties en aanmeldmogelijkheid vindt u op www.alkmaarsport.nl/sportXperience.