ALKMAAR - Digitaal marketingbureau ANFY en Alkmaar Sport tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst op de ijsbaan van sportcomplex De Meent. Het partnerschap richt zich op de Alkmaarse ijsbaan en ondersteunt haar ontwikkeling van activiteiten op de 400-meterbaan.

ANFY is een digitaal marketingbureau waar creativiteit, design, data en development samenkomt. Deze combinatie zet zij in voor innovatieve en resultaatgerichte marketingoplossingen. Hierin ondersteunt ze opdrachtgevers binnen het MKB, corporates maar ook de kleinere bedrijven. "We houden van ambitieuze ondernemers, mensen met een missie en dan maakt grootte niet uit. Wat een opdrachtgever wil bereiken, kunnen wij bedenken, maken en laten groeien”, aldus Mirjam Vermeulen, marketing manager bij ANFY. Dit jaar bestaat ANFY 10 jaar. "Na 10 jaar mag je toch wel claimen, dat we weten waar we goed in zijn? Concepten bedenken, ontwikkelen en slim vermarkten is hetgeen wat ons ijzersterk maakt."

Partnerschap
Op de vraag waarom ANFY het partnerschap is aangegaan met Alkmaar sport is het vooral de combinatie van beweging, ontspanning en creativiteit die de connectie maakt met Alkmaar sport.

“Bij ANFY hechten we veel waarde aan een gezond en fit bedrijf, voldoende bewegen is hierin heel belangrijk om goed te kunnen blijven presteren in ons vak. Dat we partner zijn geworden, is niet alleen vanwege de mooie exposure die het ons biedt. Het sluit ook mooi aan bij ons motto: Creativiteit komt wanneer je in beweging bent. Schaatsen heeft voor ons de juiste balans tussen het actief bezig zijn en ontspanning,” vertelt Mirjam Vermeulen.

Roy Lennings, namens Alkmaar Sport locatiemanager van De Meent: “Wij zijn blij deze nieuwe partner hier te mogen verwelkomen. Een creatief en innovatief bedrijf uit de regio.” Zowel aan de buitenkant van het complex als langs de 400- meterbaan is het digitale marketingbureau niet te missen. “De bijdrage van ANFY voor bijvoorbeeld de boardingdoeken stelt ons in staat om dit seizoen weer mooie activiteiten voor onze bezoekers te ontwikkelen en de jeugdige schaatsers later dit seizoen, te verrassen met een veelzijdig sportief programma.”

IJsbaan De Meent is sinds 9 oktober 2021 weer geopend voor alle schaatsliefhebbers in de regio. Schaatsen is een buitensport, om te schaatsen is het tonen van een QR-code niet nodig.

Meer informatie over de ijsbaan, de openingstijden en tarieven is te vinden op www.demeentalkmaar.nl. Voor meer informatie over ANFY ga naar www.anfy.nl