ALKMAAR – Afgelopen zondagmiddag beleefde AMHC wisselend succes. De heren wonnen overtuigend met 5-2 van Reigers, maar de dames speelde met 1-1 gelijk en verloor uiteindelijk op shoot outs.

AMHC dames – Alphen 1-1
Tegen Alphen speelde de dames van AMHC 1-1. ,,En uiteindelijk verloren op shoot outs” baalde Daniël de Vos. ,,Helaas want nu missen we net de aansluiting”. In Alkmaar scoorde Bibi van Zeggeren namens de thuisploeg. ,,Het was een matige pot met veel fouten van de scheidsrechter”.

Volgend weekend neemt AMHC het op tegen Qui Vive.

AMHC heren – Reigers 5-2
Tegen Reigers wonnen AMHC heren 1 met 5-2. ,, We speelden een hele goede eerste helft, waarin we zeker aan het einde van de eerste helft domineerde” zei Rutger Groothuizen na afloop. ,,In de tweede helft stonden we zwaar onder druk en kwamen ze op 2-3. Maar in de laatste tien minuten maakte we het heel goed af”.

Via treffers van Hidde Spoelstra en Giel Jansen gingen de Alkmaarders met 2-1 rusten. In de tweede helft scoorde Pim Schiphorst twee keer. De vijfde treffer kwam van Steven de Vos.