ALKMAAR – Afgelopen zondagmiddag hadden zowel de heren als de dames van AMHC weinig succes. Beide ploegen incasseerden een nederlaag.

AMHC heren – VVV 2-4
In eigen huis verloor AMHC heren 1 met 2-4 van VVV. “We hebben het in de tweede helft volledig weggegeven. Het is een onnodige maar terechte nederlaag.” zei Rutger Groothuizen na afloop. Via Hidde Spoelstra kwamen de Alkmaarders op een 1-0 voorsprong. Nog voor rust hadden de bezoekers de score omgebogen. In de tweede helft trok Giel Jansen de stand gelijk. De opponent uit Amstelveen wist echter de zege naar zich toe te trekken, 2-4.

Komende zondag gaan de heren van AMHC op bezoek bij titelkandidaat Hilversum.

AMHC dames – Overbos 1-2
Net zoals de heren leden de dames een nederlaag. Tegen Overbos ging de ploeg met 1-2 onderuit. “We kwamen vandaag net te kort. Zij en wij speelden beide een matige pot waarbij Overbos iets meer wilde dan wij.” aldus coach Daniel de Vos. Het Alkmaarse doelpunt kwam op naam van Bibi van Zeggeren.

Voor de dames van AMHC staat er komende zondag een uitwedstrijd tegen Myra op het programma.