ALKMAAR - All4running en Alkmaar City Run by night hebben de samenwerking met nog eens 4 jaar verlengd. De Alkmaarse hardloopwinkel is een belangrijke partner geweest in de groei naar 10.000 deelnemers. Sportorganisatie Le Champion organiseert woensdagavond 20 mei alweer de 8e editie. Inschrijven kan vanaf 9 maart via de website www.alkmaarcityrun.nl.

All4running is nauw betrokken bij het evenement. In de voorbereiding kunnen hardlopers uit regio Alkmaar hun startbewijs ophalen in de winkel. Tijdens het evenement is de hardloopwinkel aanwezig met een pijlsnel hardloopteam, het afgelopen jaar won All4Running de Business Run 10 km. In de Langestraat is All4running ook duidelijk aanwezig met de cheeringzone. Door muziekbeats en de vele supporters die bij de hardloopwinkel staan krijgen de deelnemers de laatste extra boost richting de finish.

Het contract werd getekend in de winkel van All4running aan de Langestraat. Tom Bellord, directeur All4running zette zijn handtekening onder het nieuwe vierjarige contract van het populaire Run & Swing evenement. "Wij zijn trots dat wij onze naam weer voor vier jaar aan dit prachtige event in Alkmaar mogen verbinden. Als echte Alkmaarders staat de Alkmaar City Run by night dik gedrukt in onze agenda'', aldus Bellord.

All4running en organisator Le Champion zijn een eenheid geworden binnen het evenement. "Ik ben bijzonder blij en trots dat wij de samenwerking hebben verlengd tot en met 2023. Een partner die staat voor running en binding met deelnemers en Alkmaar verder op de kaart zet. Samen met All4running kunnen wij onze deelnemers een optimale voorbereiding bieden en op een gezonde manier laten genieten van dit Run & Swing evenement, waar de Alkmaar City Run by night voor staat", aldus Cees Pronk Directeur Evenementen & sponsoring Le Champion