ALKMAAR – De Nederlandse running specialist All4running breidt uit naar Duitsland. Door de overname van 21RUN, één van de belangrijkste spelers in de Duitse markt, geeft All4running zijn Europese ambities verder vorm.

Op dit moment wordt gewerkt aan de herpositionering van 21RUN en het integreren van de Duitstalige website in het premium platform van All4running. Arantes Whittie, eCommerce manager van All4running: "De integratie van 21RUN is een hele operatie. Onze belangrijkste prioriteit is om Duitse runners een specialistische customer journey te bieden met kwalitatieve content. Dat moet absoluut op hetzelfde niveau als All4running gebracht worden."

Whittie vult aan: "Deze schaalvergroting levert ons ook nieuwe fysieke uitdagingen op. Zo starten we nog dit jaar met de bouw van een nieuw en 12.000 m2 groot distributiecentrum in Alkmaar."

Over All4running
All4running is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 3 Shoe Advisor stores in Alkmaar, Amsterdam en Den Haag. De superspecialist is, in het premium running segment, de grootste in Nederland en België.