ALKMAAR - Alkmaar Sport start de zomervakantie sportief met een sportkamp en diverse sportdagen voor kinderen van 6 tot 14 jaar. De jeugd van 8 tot 14 jaar kan dinsdag 25 juli en woensdag 26 juli van 09.00-12.00 uur komen sporten bij Sportcomplex Hoornse Vaart. Er staan vier verschillende sportdisciplines op het programma: tennis, boogschieten, Obstacle Run en zaalsporten. De echte diehards blijven ’s avonds kamperen! Op donderdag 27 juli en vrijdag 28 juli zijn de kinderen van 6-8 jaar aan de beurt om van 09.00-12.00 uur kennis te maken met het gevarieerde sportaanbod. Deelnemers kunnen zich online registreren voor het zomerse sportprogramma.

Alle kinderen van 8-14 jaar kunnen dinsdag 25 juli en woensdag 26 juli meedoen aan het zomersport programma bij Sportcomplex Hoornse Vaart. De kinderen van 6-8 jaar zijn van harte welkom op donderdag 27 juli en vrijdag 28 juli. Tijdens de zomersportactiviteiten maken ze kennis met vier verschillende sporten. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Alkmaar Sport een tennisleraar van Tennisvereniging LTC ‘de Zes Wielen’ gevraagd om alle deelnemers de basisbeginselen van het tennis bij te brengen. Daarnaast mogen zij aan de slag met pijl en boog en wordt er een aantal populaire zaalsporten georganiseerd. Tot slot zullen de kinderen worden uitgedaagd om deel te nemen aan de Obstacle Run. De deelnemers leggen een speciaal parcours af met obstakels op verschillende niveaus, waarbij ze worden getest op hun kracht, snelheid en behendigheid.

De deelnamekosten aan deze zomersport activiteiten bedragen € 12,50 per kind.

Sportkamp

Degenen die na een dag sporten op dinsdag 25 juli nog niet genoeg avontuur hebben beleefd, blijven gewoon nog even en doen mee aan het sportkamp van Alkmaar Sport: een dag lang sporten, gevolgd door spannende expedities, zwemmen en een kampeeravontuur met je eigen tent! Na het reguliere sport programma op woensdagochtend kunnen alle kinderen weer worden opgehaald, moe maar vol stoere verhalen over deze expeditie! Deelnamekosten bedragen € 37,50, inclusief lunch en avondeten op dinsdag 25 juli en ontbijt de dag daarop.

Aanmelden

Aanmelden is al mogelijk, dit kan online via www.alkmaarsport.nl/vakantiesportactiviteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maik Boontjes, via m.boontjes@alkmaarsport.nl of 072-5489318.