ALKMAAR - De Meent Bauerfeind pakt in de kerstvakantie uit met een speciaal ‘kerstvakantieprogramma’. Zo is er een live DJ aanwezig op het ijs, zijn er meerdere Bauerfeind Buffelavonden, een gezellige Decathlon Family Experience en is het feest met Maandag®. Van zaterdag 22 december tot zondag 6 januari bruist de ijsbaan van leuke activiteiten, waarbij jong en oud worden bediend!

De kerstvakantie, traditioneel de tijd om met het gezin te genieten van de ijsbaan. Eerst samen de ijzers onder binden en daarna opwarmen onder het genot van een kop warme chocolademelk. De Alkmaarse ijsbaan speelt hier op in met extra ruime openingstijden op zowel de 400-meterbaan als in de ijshal gedurende de vakantie.

Op diverse dagen is er een live DJ te vinden aan de kant van de 400-meterbaan. Naast kers hits zullen ook verzoeknummers van schaatsers uit de speakers knallen. Op vrijdag 4 januari wordt er diverse spellen naast het ijs georganiseerd door Maandag® en partner Decathlon organiseert op zondag 6 januari een Decathlon Family Experience op het ijs in de ijshal.

Aangepaste openingstijden
In de kerstvakantie hanteert de ijsbaan aangepaste openingstijden. Eerste Kerstdag is De Meent Bauerfeind gesloten. Tweede Kerstdag, Oudjaars- en Nieuwjaarsdag is de 400-meterbaan overdag geopend en in de avond gesloten. Kijk op de website van De Meent Bauerfeind voor de exacte openingstijden.