ALKMAAR - Vierdeklasser Alkmaarsche Boys heeft zaterdagmiddag drie nieuwe spelers gepresenteerd voor het komende seizoen. Meest verrassende is de terugkeer op het oude nest van Sercan Yilmaz, die een groot deel van de jeugdopleiding doorliep op Sportpark Overdie. De 23-jarige technicus kwam de laatste jaren uit voor AFC '34 en de Ajax-amateurs.


De selectie van Alkmaarsche Boys voor het komend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. De nieuwe trainer Arjan Huisman kan in ieder geval drie nieuwe spelers verwelkomen en er komt nog meer aan.

De meest in het oog springende versterking is zonder twijfel Sercan Yilmaz. De 23-jarige technicus doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Alkmaarsche Boys en groeide bij AFC '34 uit tot één van de beste spelers van de regio. In 2020 vertrok hij naar de Ajax-amateurs alwaar hij dit seizoen stopte. Om het plezier in het voetbal terug te vinden komt hij nu "thuis" op Sportpark Overdie.

Jay en Levi Koenders zijn ook geen onbekenden voor Alkmaarsche Boys en dan vooral omdat hun vader Martin Koenders altijd in het roodwit geblokt heeft gespeeld. Jay Koenders kwam in de jeugd van AFC '34 uit en wil na enige tijd gestopt te zijn geweest het voetballen weer oppakken. Ook Levi Koenders stopte twee jaar geleden nadat hij daarvoor deel uitmaakte van de selectie van Kolping Boys.

Allen kijken ernaar uit om komend seizoen van waarde te zijn voor Alkmaarsche Boys.

Elftalleider Michael Koeleman, op de foto met de desbetreffende spelers, laat weten dat men volop bezig is om de selectie te versterken en verwacht de komende tijd nog meer spelers te presenteren.