ALKMAAR - Alkmaarsche Boys bleeft meedoen om de bovenste plaatsen in de 4e Klasse B. Zondag wist de ploeg van trainer Arjen Huisman een klinkende zege te behalen op RKVV Zwaagdijk.

Alkmaarsche Boys wist zich met de zege te revancheren voor een 4-1 nederlaag die men eerder dit seizoen leed in Zwaagdijk. Het duel op Sportpark Overdie eindigde met dezelfde cijfers, maar ditmaal dus in het voordeel van de thuisploeg.

Die namen al snel in de wedstrijd een voorsprong en deze score werd kort voor rust verdubbeld door treffers van Pablo Sandes de Oliveira en Sercan Yilmaz.

Na iets meer dan een uur spelen leek het weer spannend te worden toen de gasten tegen scoorden, maar enkele minuten later bracht Sandes de Oliveira de marge weer op twee. In de slotminuut maakte ook Yilmaz zijn tweede van de middag en bepaalde daarmee de eindstand op 4-1.

De eerstvolgende wedstrijd van Alkmaarsche Boys is op 25 februari het bekerduel bij Victoria in Loosdrecht (17.00 uur)