ALKMAAR - Alkmaarsche Boys is niet langer ongeslagen in de 4e Klasse C. Zondagmiddag bleek tegenstander Zeevogels een maatje te groot (0-6)

Alkmaarsche Boys en Zeevogels waren exact twintig minuten in evenwicht en leken niets voor elkaar onder te doen. Twee doelpunten in kort tijdsbestek deden de wedstrijd in Egmonds voordeel kantelen. Wesley Hof profiteerde van balverlies van de thuisploeg en aanvoerder Sven Vermeeren kopte na een corner de 0-2 tegen de touwen. Nog voor de rust schoot Miad Borumand de derde Zeevogels-treffer achter keeper Hugo van der Sluis tegen de touwen.

Terwijl de regen gestaag naar beneden kwam probeerde Alkmaarsche Boys het nog wel, maar het rustig achterover leunende Zeevogels sloeg nog driemaal toe. Hof maakte zijn tweede van de middag, invaller Jeffrey Kruijff scoorde met zijn eerste balcontact en Max Duinmeyer bepaalde de eindstand vanaf de strafschopstip na een overtreding van Kevin Stoop die daarbij zijn tweede gele kaart zag.