ALKMAAR – Mats Blokdijk blijft ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Alkmaarsche Boys. Dat maakte de Alkmaarse club afgelopen vrijdag bekend. Momenteel is Blokdijk bezig aan zijn derde seizoen.

Mats Blokdijk kwam halverwege het seizoen 2016/2017 als opvolger van Marc van Wonderen aan het roer bij Alkmaarsche Boys. Inmiddels is de oefenmeester voor het derde seizoen bezig bij de club.

Daar komt dus een vierde seizoen bij. Aanleiding voor de contractverlenging is de de inzet, betrokkenheid en samenwerking met hoofdtrainer Mats Blokdijk waar Alkmaarsche Boys tevreden over is. Ook vanuit de spelersgroep waren er positieve signalen om de samenwerking met nog een jaar te verlengen.

'Alkmaarsche Boys speelt nu in de Derde Klasse B, maar we zijn volop bezig met het nieuwe seizoen. Er zijn zeer positieve ontwikkelingen binnen de club, zeker nadat het bestuur eind 2018 de noodklok heeft geluid’, aldus voorzitter Michel Kuijpers.

"Op dit moment is de betrokkenheid hoog, is er na de winterstop wederom een zeer goede trainingsopkomst en is er een zeer positieve 'vibe' rondom de selectie. Ook de samenstelling voor het nieuwe seizoen biedt perspectief en is er een ambitie om weer terug te keren naar de tweede klasse.’