ALKMAAR/'T VELD - In de vierde klasse A van het zondagvoetbal staan Alkmaarsche Boys en Alcmaria Victrix na twee speeldagen aan kop. Beide ploegen werkten deze zondag fors aan het doelsaldo.

De twee Alkmaarse ploegen kwam namelijk beiden in de dubbele cijfers terecht. Alkmaarsche Boys haalde op bezoek bij VZV fors uit en stond bij rust reeds op een 2-6 voorsprong. Na de rust scoorden de Alkmaarders nog vijf keer waardoor de ploeg van Bas IJsselstijn met 2-11 won. Amin Charik bleek met vijf doelpunten het meest trefzeker. De overige treffers kwamen op naam van Keskin, Verhagen, Aslan, Kooge, Kelesoglu en Mullen.

Ook Alcmaria Victrix van trainer Arjan Huisman had het vizier op scherp staan en stuurde Duinrand S met 10-0 naar huis na een 2-0 ruststand. Bij Alkmaars oudste was Yannick Combee de meest trefzekere speler met vijf goals RoryWeisscher, Djoï de Vries, Rick Does en een eigen doelpunt maakten het tiental treffers vol.