STOMPETOREN - Alkmaarsche Boys heeft zondagmiddag de uitwedstrijd bij SSV met 1-3 gewonnen. De ploeg van trainer/coach Bas IJsselstijn klimt daardoor naar de vierde plaats.

Zonder publiek vanwege de coronamaatregelen namen de Boys al na twee minuten de leiding door Tristan van den Heuvel op aangeven van Bert Inecia. Laatstgenoemde stond tevens aan de basis van de 0-2 door Pascal Hartog, wat ook de ruststand was.

Hartog maakte in de tweede helft zijn tweede van de middag, ditmaal vanaf de strafschopstip alvorens SSV de eer mocht redden: 1-3.

Alkmaarsche Boys klimt door de zege naar de vierde plaats en treft komende zondag in eigen huis de nummer twee in de stand, De Meteoor. Middenmoter SSV heeft opnieuw een zware wedstrijd voor de boeg als koploper Zeevogels naar Stompetoren komt.