ALKMAAR - Om op scholen, bij naschoolse activiteiten en op sportevenementen beter herkenbaar te zijn, dragen de vakleerkrachten van Alkmaar Sport voortaan nieuwe opvallende sportkleding in de stijl van Alkmaar Sport.

Een flink aantal vakleerkrachten van Alkmaar Sport verzorgt wekelijks tientallen gymlessen op diverse scholen en daarbuiten. Daarnaast begeleidt zij het hele jaar door uiteenlopende sport-en spelactiviteiten in de regio Alkmaar en biedt zij ondersteuning bij diverse sportevenementen van Alkmaar Sport. “De nieuwe sportkleding voor de vakleerkrachten is meer dan welkom, omdat we het belangrijk vinden om eenheid, herkenbaarheid en uniformiteit uit te stralen,” aldus Wouter van der Klugt, teamleider van de vakleerkrachten. “Binnen één oogopslag moet men kunnen zien dat er een vakleerkracht/trainer van Alkmaar Sport aan het werk is en dat deze staat voor kwaliteit en professionaliteit.”

De nieuwe kleding in de kleur zwart is goed ontvangen bij vakleerkrachten. “Het selecteren van de juiste kledinglijn is in overleg met hen gegaan,” vervolgt Van der Klugt, “want onze vakleerkrachten en trainers moeten de outfit graag dragen. Deze kleding is functioneel en comfortabel. Als onze vakleerkrachten en trainers zich lekker voelen in hun werkkleding, dan stralen ze dit ook uit.”