ALKMAAR - Alkmaar Sport sluit de herfstvakantie af met een sportevenement voor de allerkleinsten.

Op vrijdag 27 oktober kunnen alle dreumesen van 0-5 jaar meedoen aan een sportinstuif in Sportcomplex De Meent. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Twee uur lang kunnen zij al hun energie kwijt in de Topsporthal van het complex.

Dreumessport
Het belooft een extra leuke ochtend te worden. Springen, klauteren, kruipen, ballen en rennen. Dansen en op de foto met mascotte Freddy Fit, veel muziek en sportieve spelletjes onder actieve begeleiding van een ervaren ALO vakleerkracht. Elk kind mag zijn/haar eigen loopfiets meenemen, want er wordt deze keer een knotsgek fietsparcours uitgezet. Bovendien is fietsinstructeur Herman Schenk van Sportpaleis Alkmaar uitgenodigd om de kinderen te begeleiden bij uitdagende fietsspelletjes. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Kosten
De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijving en € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. Ter plaatse is wat te drinken te koop bij de aanwezige bar.

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/dreumessport.