ALKMAAR - Na al het thuiswerken en binnen zitten hebben veel Nederlanders behoefte aan een leefstijl waarin bewegen, mindfullness en gezonde voeding een belangrijke rol innemen. Alkmaar Sport speelt hierop in met Boost Your Vitality. Deze giftcard kan niet alleen worden ingezet om medewerkers te bedanken voor de flexibele inzet en het thuiswerken, maar ook om de organisatie weer een vitale boost te geven.

Het afgelopen jaar heeft menig medewerker flexibiliteit en aanpassingsvermogen getoond door thuis te werken en te blijven. U kent vast ook de coronakilo's, de muren die op je afkomen en het online overleg. "Met een Boost Your Vitality Giftcard kunt u uw medewerkers op een unieke manier bedanken voor deze bijzondere inzet. Én hen, zowel fysiek als mentaal, weer in beweging brengen. Een vitale medewerker is niet alleen creatiever, zit ook letterlijk beter in zijn of haar vel en beleeft meer werkplezier. Kortom, het is tijd om vitaliteit een boost te geven!," vertelt Suzanne Krul, accountmanager B2B van Alkmaar Sport.

Samen sporten
Suzanne vertelt: "Met de giftcard geef je je gezondheid een extra boost door de computer af te sluiten en in beweging te komen. Je kunt kennismaken met een variatie aan sporten. De kan je alléén uitproberen of samen met een collega op een moment dat het je schikt." Samen sporten met het hele team of bedrijf en afsluiten met een gezellige barbecue of borrel is als pakket op maat ook mogelijk. "Daarnaast staat er een ouder-kind activiteit in het Outdoorpark op het programma om wat quality-time met je kind door te brengen."

Medewerkers kiezen zelf
Medewerkers zijn vrij om te kiezen waaraan zij het tegoed op de giftcard besteden. Alkmaar Sport zorgt voor een steeds wisselend en gevarieerd beweegprogramma zowel binnen als buiten. Voor de zomer is er bijvoorbeeld keuze uit banenzwemmen, crossfit, aquafitness of floatfit. Voor de avonturiers zijn er ook activiteiten als open water zwemmen in het Geestmerambacht, suppen in de grachten van Alkmaar of slacklinen in het Outdoorpark.

Meer informatie

De Boost Your Vitality Giftcard is te koop vanaf 2 medewerkers met een minimum tegoed van € 25,00 per persoon. De kaarten zijn een jaar geldig en zijn vrij te besteden in de webshop van Alkmaar Sport. Meer informatie is te vinden op de website van Alkmaar Sport, www.alkmaarsport.nl/boostyourvitality of te verkrijgen via Suzanne Krul, s.krul@alkmaarsport.nl.